BOĞSAK GÜNÜBİRLİK KAMP ALANI



Boğsak'ta Denize Sıfır Temiz Günübirlik Yeri
Boğsak Koyuna günübirlik geliyorsanız, masalı, sandalyeli, duşlu, tuvaletli, denize sıfır, sakin, temiz bir yerde hem rahat vakit geçirebilir hem de yüzerek denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

KAMP ALANININ ADI
Ayazma Camping

NEREDE ve NASIL GİDİLİR
Mersin, Silifke tarafından geliyorsanız, Boğsak Camisinin önünden sola dönün ( Antalya yönünden geldiyseniz tersine sağa sapın),  aşağıda lokantaların oraya kadar inin. Yol sağdan sahile doğru dönüyor. Devam edin. Son lokantada sonra 100 metre kadar daha gidin. Girişinde siyah tabelası var; ŞEZLONG, ÇADIR YERİ vs diye belirtiyor. Geniş gölgelikli, altında şezlonglar olan bir yer. Kadir'in yeri neresi diye de sorabilirsiniz. Bulması çok kolay. Boğsak sahili küçücük bir yer zaten. (Koya varınca ararsanız sizi karşılarlar)

Kamp alanının girişi. Günübirlik geldiginizde burada denize giriyorsunuz
Boğsak Pansiyon Günübirlik Kamp Alanı


GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ
Hayır. Sadece masa, şezlong veya çadır yeri icin ücret ödüyorsunuz. Giriş ücretsiz. 

NELER VAR
Günübirlik icin ne gerekiyorsa var. Masa, sandalye, şezlong, duş, tuvalet, lavabo, mangal, günübirlik çadır kurulacak yerler.

DENİZE YAKIN MI
Denize sıfır. Yani denize girmek icin ta başka bir yere yürümek zorunda kalmayacağınız bir yer. Şezlongdan kalkıp denize giriyorsunuz. Çocuklar için harika.

AİLE YERI VAR MI
Aileler için çok uygun bir yer.

GRUPLAR DA GELEBİLİR Mİ
Elbette Herkese açık bir yer. Gelince göreceksiniz, gayet rahat, güvenli, sakin ve dostça bir mekan.

Boğsakta Günübirlik Yeri


ŞEZLONG KİRALAMA
Boğsak'ta şezlong kiralamak için en ideal yer.

YEMEK YİYEBİLİYOR MUYUZ 
Tost, ekmek arası balık, köfte, meyve gibi yiyecek servisi var. Fakat lokantası olmayan bir yer, yani profesyonel bir öğle ve aksam yemeği menüsü yok.

İÇECEK NELER VAR 
Soğuk meşrubatlar ve su var. Fiyatlar da gayet normal.

KENDİMİZ DIŞARIDAN YİYECEK GETİREBİLİR MİYİZ 
Evet. İstediğiniz yiyeceği dışardan getirebilirsiniz.

BUZDOLABI VEYA BUZLUK BULUNUYOR MU
Buzdolabı var, fakat kalabalık günlerde herkes getirdiğini koymak istediği için dolu olabiliyor. Arkadaşlar bir sekilde herkese yardımcı olmaya çalışıyor fakat mümkünse ya cok fazla malzeme getirmeyin, ya da en azından varsa kendi buzluğunuzu da getirin yanınızda.

SAKİN BİR YERMİ, YOKSA CURCUNALI, ÇOK KALABALIK MI GENELDE
Boğsak Günübirlik işletmesi çok büyük bir yer degil ama küçük de değil. 10 kadar şezlong ve 10 kadar da masa var. Hepsi bu kadar. Zaten bogsakpansiyon.com ideali de böyledir. Aksi halde bir sürü insanın bir arada olduğu, neredeyse herkesin birbirinin üstünde çıktığı curcunalı bir atmosfer yok yani. Gayet rahat, sakin ve harika bir gun geçirebileceğiniz mini bir kamping alanı.

Ok ile belirtilen yer. Harika bir manzara degil mi?
Boğsak Camping şezlong kirala



ÜCRETLER 
Günübirlik masa ücreti 60 liradan başlıyor. Kalabalık bir grup iseniz veya ikiden fazla aile olacaksa fiyat değişiyor. Şezlong ücreti ise kişi başı 30 TL.

YER AYIRMAK GEREKİYOR MU
Özellikle hafta sonu gelecek olanlar mutlaka önceden, an azından bir gün öncesinden arayıp yer ayırtmak gerekiyor. Tabiki yer ayırtmadan da gelebilirsiniz, fakat geç kalırsanız boş  masa ve şezlong bulamayabilirsiniz.

TELEFON NUMARASI
Boğsak Günübirlik Kamp Yeri ile iletişime geçmek için telefon numarası 0531 223 5410 (Aradığınızda "Serdar bey yönlendirdi" derseniz mutlaka ilgileneceklerdir)







Bu blogdaki popüler yayınlar

Eğribük Koyu ( Barbaros Koyu )

Adana'dan Boğsak'a Nasıl Gidilir

Boğsak Pansiyon Telefon Numarası

BOĞSAK AYAZMA CAMPİNG

BOĞSAK TEKNE TURLARI

Boğsak Yakınlarında Kalınabilecek Yerler

Boğsak ve Eğribük Bölgesinde Dalışa Yasak Alanlar

Boğsak Nasıl Bir Yer - Boğsak'a Neden Gidilir

Boğsak'ta Yakalanan Dev Balon Balıkları