BOĞSAK TEKNE TURLARI



BOĞSAK TEKNE TURLARI
Boğsak Koyu'na gelenlerin mutlaka yapması gerekenlerden birisi de günlük tekne turlarına katılmaktır. Boğsak çevresindeki adalar, ıssız, el değmemiş koylar mutlaka görülmelidir. Buralardaki mas mavi sularda doyasıya yüzebilir, meraklı iseniz dalış da yapabilirsiniz.

Boğsak tekne ve yat turları

Boğsak Tekne ve Yat Turu Fiyatları
Yaz boyunca devam eden Gezi ve Yüzme Turları ücretleri 300 TL - 2500 TL arasındadır. Fiyatlar tekneyi kiralama amacınıza, kişi sayısına, teknenin özelliklerine ve yeme içme istediğinize göre değişmektedir.


Boğsak'ta günlük ve yatılı tura çıkan tekneler

Barbaros Koyu Tekne Turları
Mersin bölgesinin en gözde koylarından olan Barbaros Koyu veya diğer ismiyle Tahtalı Liman son yıllarda özellikle gençler, romantik çiftler, maceracı kampçılar, doga aşıkları arasında oldukça popüler bir yer. Buraya karadan ulaşabileceğiniz gibi, Barbaros Koyu Tekne Turları ile denizden erişip Akdenizin en güzel yüzülecek yerlerinden birisi olan bu koyda teknede harika bir gün geçirebilirsiniz. 

Boğsak ve Dana Adası Dalış Turları
Türkiye'nin en çekici dalış alanlarından bir çoğuna sahip olan Dana Adası ve Boğsak çevresindeki koylar su altının muhteşem dünyasını keşfetmek isteyenleri bekliyor.  Her yıl yerli ve yabancı, amatör ve profesyonel bir çok dalış meraklısı Boğsak Dalış Okulu ve Dana Adası Dalış Turları ile Akdenizin bu büyüleyici köşesinde bir araya geliyor. 

Boğsak'ta günlük ve yatılı tura çıkan teknelere www.tekneveyat.com adresinden ulaşabilirsiniz. Özellikle yaz sezonunda yoğun talepten dolayı geleceginiz tarihleri biliyorsanız tekne ve yat kiralamak için mutlaka rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz. Telefon / Whatsapp 0531 367 65 76

Bu blogdaki popüler yayınlar

BOĞSAK GÜNÜBİRLİK KAMP ALANI

Eğribük Koyu ( Barbaros Koyu )

Adana'dan Boğsak'a Nasıl Gidilir

Boğsak Pansiyon Telefon Numarası

BOĞSAK AYAZMA CAMPİNG

Boğsak Yakınlarında Kalınabilecek Yerler

Boğsak ve Eğribük Bölgesinde Dalışa Yasak Alanlar

Boğsak Nasıl Bir Yer - Boğsak'a Neden Gidilir

Boğsak'ta Yakalanan Dev Balon Balıkları