BOĞSAK AYAZMA CAMPİNG



Boğsak'ta Denize Sıfır Kamp Alanı
Akdeniz'de Mersin kıyı şeridindeki en güzel koylardan biri olan Boğsak Koyu yılın her döneminde adeta cennetten bir köşe gibidir.

Halka açık olan sahili özellikle deniz sevdalıları için ayrı bir güzelliktedir ve Boğsak Koyu'nun bu tarafına, yani Caminin aşağısındaki sahilin sonuna doğru olan kısmına "Ayazma" denir. 

BOĞSAK CAMPİNG


İşte Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinden gelen kampçının güvenli bir şekilde, rahatça ve duş, tuvalet, buzdolabı gibi bütün ihtiyaçlara sahip olarak çadır kurup kamp yapabilecegi yer olan  Boğsak Ayazma Camping tam da bu sahilin en güzel yerinde bulunuyor.

Sadece yaz aylarında degil; 12 boyunca Boğsak'ın muhteşem atmosferini solumak isteyen kampçılara kapısı açık olan Ayazma Kamp Yeri ayrıca Günübirlik için gelenlere de ev sahipliği yapıyor.
Haftasonları veya hafta içi de aileniz veya arkadaş grubunuz ile gelip Boğsak Ayazma sahilinde denize sadece bir kaç metre uzaklıkta şezlong veya masa kiralayabilir, isterseniz gölgeliğimizin altında dinlenebilir, isterseniz açık alanımızda güneşlenebilirsiniz. 
Hizmetler, ücretler, yeme-içme, iletişim konum gibi daha detaylı bilgilere buradan göz atabilirsiniz: BOĞSAK GÜNÜBİRLİK KAMP ALANI

Yaz aylarında özellikle haftasonları ve bayram tatillerinde doğal olarak daha kalabalık oluyor. Gelmeden önce arayıp yer ayırmakta yaptırmakta fayda var. 
Telefon numarası: 0531 223 5410


Kampımızın bulunduğu yer
Boğsak Kamp Alanı

Koyumuza gelen misafirlerden çok önemli bir isteğimiz var; ister karayolundan arabayla gelin, isterseniz denizden tekne ile, lütfen ama lütfen çöp varilleri dışında hiçbir yere hiçbir şekilde çöp bırakmayın. Denize bir şey atmayın. Mümkün olduğunca az naylon poşet, plastik şişe vs kullanın. Unutmayın, temizlik bedava! Gerçekten bedava. Vergisi, KDV'si yok.

Boğsaka gelmişken mutlaka buraları da görün, bunları da yapın

Bu blogdaki popüler yayınlar

BOĞSAK GÜNÜBİRLİK KAMP ALANI

Eğribük Koyu ( Barbaros Koyu )

Adana'dan Boğsak'a Nasıl Gidilir

Boğsak Pansiyon Telefon Numarası

BOĞSAK TEKNE TURLARI

Boğsak Yakınlarında Kalınabilecek Yerler

Boğsak ve Eğribük Bölgesinde Dalışa Yasak Alanlar

Boğsak Nasıl Bir Yer - Boğsak'a Neden Gidilir

Boğsak'ta Yakalanan Dev Balon Balıkları